تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس ، در این مطلب مورد بررسی قرار می گیرد. آگاهی در مورد این قطعه و وظایف آن، به شما کمک می کند که از خرابی مادربرد پیشگیری کرده و در صورت بروز مشکل ، به موقع نسبت به رفع آن اقدام نمایید. طبیعتا آسیب دیدن هریک از بخش های سخت افزاری کامپیوتر، فرایند عملکرد دستگاه را با مشکل مواجه ساخته و در کار شما اختلال ایجاد می کند. لذا با توجه به اهمیت موضوع ، تصمیم به بررسی تعمیر آل این وان ایسوس گرفتیم. با ما همراه باشید.
دلایل خرابی و تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس
از جمله عواملی که منجر به ایجاد اختلال در مادربرد این دستگاه می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ترکیدگی و تغییر حالت خازن
به طور کلی مشکلات خازن در مادربرد را باید به خازن های الکترولیت ارتباط داد. بروز مشکلاتی اعم از نشت، ترکیدن و یا ایجاد تغییراتی در حالت اولیه ی خازن در اغلب موارد ناشی از نوسانات جریان برق و یا نوسانات خروجی منابع تغذیه می باشد. به وجود آمدن برآمدگیهایی در پوسته ی خارجی خازن، به عنوان اصلی ترین علامت این اتفاق مطرح می گردد که البته با سولفاته شدن مواد داخل خازن همراه می باشد. تعمیر یا تعویض خازن ها در این حالت، منجر به تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس می شود.

شیارهای گسترش و تاثیر آنها بر مادربرد
اگر سوکت مودم آل این وان خود را اشتباها به پریز برق متصل کنید، کارت مودم و شیار PCI دستگاه شما خواهد سوخت. علاوه بر این، البته نصب نادرست کارت PCI و نیز جا به جا کردن کارت در هنگام روشن بودن سیستم را نیز باید به دلایل بروز آسیب در شیار گسترش اضافه کرد. از آنجا که شیار گسترش یکی از بخش های اصلی مادربرد است، خرابی آن می تواند بروز نقص در مادربرد را به همراه داشته باشد. توصیه می کنیم در صورت بروز این مشکل، تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس خود را از یک مرکز مجاز و معتبر درخواست نمایید.

سوختن چیپ ست
چیپ ست، قطعه ای در مادربرد است که حساسیت بالایی نسبت به منابع تغذیه ی مورد استفاده ی آل این وان دارد. به بیان دیگر، استفاده از منابع تغذیه غیر استاندارد و یا غیر متناسب با آل این وان، می تواند زمینه ساز سوختن چیپ ست و در نتیجه، خرابی مادربرد شود. لازم به ذکر است که نباید از نقش اتصال وسایل جانبی به درگاه های IEE1394,USB و شیارهای گسترش در صدمه زدن به چیپ ست غافل شد. تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس در صورت بروز این مساله، نیاز به بررسی و چه بسا تعویض چیپ ست داشته و باید تنها توسط افراد ماهر صورت پذیرد.

ورود جریان اضافی
ورود جریان اضافی یا بیش از حد مجاز به آل این وان را می توان یکی از اصلی ترین دلایل خرابی مادربرد این دستگاه عنوان کرد. این مساله، معمولا در پی اتصال یک وسیله ی جانبی که نیازمند توانی بالایی باشد اتفاق می افتد. در این شرایط، توانی که درگاه مربوطه ارائه می دهد، انرژی لازم برای وسیله ی جانبی مورد نظر را تامین نمی کند. در این صورت، مادربرد دستگاه شما در معرض خطر قرار گرفته و دچار مشکلات جدی می شود. البته وجود اختلال در آن وسیله ی جانبی نیز می تواند تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس را به دنبال داشته باشد. آنچه در این شرایط مهم است، بررسی و تعمیر دستگاه توسط یک تعمیرکار متخصص و دارای تجربه است.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سخن شب سیمرغ تحصيل در جين To-Learn Thammy کتاب خوب روبیک+ مسافر پیاده